Niinhän siinä taas kävi, että kun sallin itselleni sen yhden karkkipussin, niin siitä se alamäki alkoi. Miksi ihmeessä se menee aina näin? Torstaina siis karkkipussi ja muutama sämpylä, mutta eilen iski päälle aivan maaninen mättämisvaihe karkkeineen, leivoksineen jne. Illalla otin 4 Laxoberonia, mutten huomannut juuri mitään vaikutusta! Minun mahaani ei helposti vetelämmäksi laiteta. Ei minulle edes tartu koskaan mahatauteja. Viimeisen olen sairastanut 17-vuotiaana.

Masentaa ja pahasti. Torstaina sentään mahduin vielä uusiin, ihaniin housuihini. Maha tuntuu niin kamalan isolta verrattuna siihen torstaihin. Ensi viikon torstaina minulta otetaan mm. kilpirauhasarvot. Tällä hetkellä toivon kovasti, että niissä OLISI jotain häikkää. Se selittäisi niin paljon - haluttomuuden, hiustenlähdön, väsymyksen ja ehkä jopa osan painonnoususta. Se on minulle kova kolaus, jos arvot ovat normaalit. 

Jos nyt joskus taas saan hyvän putken päälle, en kai koskaan voi pitää mitään karkkipäivää tms. Se on menoa sitten heti.