Ei mennyt ihan niin hyvin putkeen tämä ilta. Minulle iski tosi ikävät ovulaatiokivut, selkää jäytää ja mahaa turvottaa. Ja sitten nuo pienet eivät enää menneetkään niin nätisti nukkumaan. Perinteistä huutoa ja kirkumista kuului taas ihan riittävästi, eikä sitä hiljennä kuin vesihuikka. Ja sitten kun sitä vettä on juotettu sen sata kertaa, niin viimeistään aamuyöstä molemmat nukkuu kusilätäkössä (vaipoista huolimatta).

Tämän päivän ruokapuoli meni sitä rataa, että söin ne eiliseltä jääneet minttusuklaakeksit aamupalaksi. Muuten sitten meni vain yksi sämpylä, Activia, lasten maissinaksuja kevyen kermaviilidipin kanssa ja yksi klementiini. Olipas taas järkevä päivä. Pakastimeen ostettu Sunnuntain piparitaikina kummittelee mielessä vähän liikaakin, mutta puolijäisen piparitaikinan syöminen olisi jo sellainen pohjanoteeraus, että antaapa olla. Esikoinen saa siitä sitten värkätä piparinsa ensi viikolla, minä teen vielä Paraisten piparkakut itse.

Ai jestas tätä selkää! Täytyy varmaan napata pari Buranaa ja mennä katsomaan Tähtiportti nauhalta (tai ei kai voi sanoa "nauhalta", kun se ei ole videolla, pitäisikö sanoa kovalevyltä?).