Tänään kävi sitten niin, että huomasin kaupassa uuden suklaan, nimittäin Fazerin joulusuklaan. Ei ollut hyvää ei, neilikan maku puskee liiaksi läpi, ja jälkeenpäin tuntuu, kuin olisi syönyt pipareita eikä suklaata. Mutta suklaata se silti on ja siitä syystä en voi olla syömättä sitä. Toisaalta huomasin, että omena sopii kivasti suklaan kanssa. Koskahan Fazer kehittelisi omena-suklaan?

Mitenkähän tuon painon laita on... Eilenkin meni 300g irtokarkkeja, kun oli se virallinen karkkipäivä. Se on kumma, miten elimistö tuntuu väkisin vaativan sen 1800kcal päivässä, vaikka vähemmän pitäisi tulla. Ja sitten jos satun liikunnalla kuluttamaan esim. 500kcal, niin sitä kummasti syö sen tuohon vielä päälle (ettei vain pääsisi syntymään energiavajetta). Eli eilenkin siis tuli karkkineen noin 2300kcal, kun oli sitä rankkaa liikuntaa...

Toivo ei kyllä vieläkään löydy romukopasta, koska mässäystarvetta (siis sellaista ihan pakkopakko -fiilistä) ei enää ole. Ja Pepsi maxia en ole edes ajatellut enää pitkään aikaan.