Nyt hurahti torstai ja tämä päivä ihan ahterilleen. Eilinen mokaantui sillä, että kaupunkireissulla iski nälkä. Siis minunhan piti ostaa se yksi Sport-patukka. Mutta kaupassa alkoi kuola valua suorastaan norona rinnuksille, kun satuin näkemään täytettyjä evässämpylöitä. Kinkku-muna-sämpylän kera siirryin kohti kassaa, kun silmäni harhautuivat karkkihyllyyn, joka oli täynnä toistaan ihanampia uutuuksia. Nappasin sieltä vielä Pandan suklaalla päällystettyjä mansikkarakeita (jotka olivat muuten aivan taivaallisia!). Toinenkin näistä olisi siis riittänyt, mutta vetäisin molemmat alta aikayksikön (mukavat 700kcal). Tanssissa yritin sitten liikuttaa itseäni aivan ähkyssä.

Tänään taas iski aivan maaninen vaihe, kun esikoiselle täytyi ostaa karkkipäivän karkit. Heittelin irtokarkkeja säkkiin reilulla kädellä, kun ei ollut aikaa valikoida. Esikoinen ja pienemmät tietysti ottivat oman (pienen) osansa ja minä loput... Ja sitten teki mieli jotain suolaista. Ajattelin ottaa pienen palan mikropitsaa, mutta kuinka ollakaan söin koko pitsan ennen kuin kukaan olisi ehtinyt kissaa sanoa.

Tanssiesitys on huhtikuussa, ja minun pitäisi mahtua silloin tuhannen tiukkaan paitaan kokoa M. Nyt se nuolee joka makkaraa aivan kamalan näköisesti. Ellokselta taas tilasin uimapuvun kokoa 42. Ja ei kun vaihtamaan isompaan. Ei sikäli, että läskit siihen vaikuttaisi, mutta kun minulla on niin pitkä selkä! Tuossakin jäi "tissiosa" sen verran alas, että hyvä kun nännit peittyi. Nyt sitten mietin otanko 44-koon vai jopa 46-koon. Aika hurjia kokoja ihmiselle, jonka normaali koko on L tai 40-42.

Sitä ulostuslääkettä en sitten vielä hakenut. Huomasin, että meidän pienessä apteekissa se pitäisi pyytää tiskin takaa (ei kiitos) ja kaupungilla taas unohdin koko jutun. Noh, ensi viikolla sitten.