Eli minä olen vähintään 99% ihanaa suklaata! Voi jessus, että sitä suklaata sitten tulikin. After Eight -rasian tuhosin ensimmäisenä, Paradis -rasiasta on jäljellä enää muutamia pahoja samoin Suklaanautinto -rasiasta. Panda juhlapöydän perusmätöt korkattiin tänään ja puolet on kohta mennyt. Fazerin mikälie on vielä avaamatta, samoin Fazerin hillittömän iso mikälie, joka säästetään varmaankin uuden vuoden juhlaan, kun tänne pukkaa vieraita.

Ja eihän tämä riitä vielä mihinkään ja siksi on tietenkin mennyt niin pipareita kuin joulutorttujakin enemmän kuin laki sallii. Ja koska suklaa alkaa tökkiä pikkuhiljaa, piti ostaa ja tuhota yksi Truly -pussi. Kaiken kruunaa kuukautiset, joten VOIN SANOA, ETTÄ MAHA ON IHAN PIRUN KIPEÄ JA PAISUNUT KUIN RANTAPALLO! Anteeksi, että huusin, mutta tulipahan selväksi.

Muuta järkevää ei tänäjouluna paketeista löytynytkään. Noh, mies oli ostanut kaksi valkkaria minulle. Halpaversio korkattiin ja todettiin ihan karmeaksi (että hinnalla kyllä on jotain väliä). Kallis versio korkataan varmaankin myös uuden vuoden aattona ja toivotaan parasta. Täytynee ostaa pari siideriä kaiken varalle.