Nyt on iskenyt lapsiin flunssa ja yöt melko hulabaloota, vaikka kuinka lääkitään ja nuhatipatetaan ennen nukkumaanmenoa. Itselläkin vähän kurkkukipua, muttei vielä sen kummempaa. Vetää kuitenkin mielen matalaksi. Töitäkin pitäisi tehdä, mutten saa itsestäni mitään irti. Ensi viikon verenluovutuskaan ei sitten onnistu, kun kerran jotain bakteeria tai virusta jyllää.

Eilinen meni taas sitä rataa, että kilokaloreita kertyi noin 2500. Ihan liikaa, kun liikunnallakin lähti ehkä vain 400kcal. Karkkipussi kyllä keventyy näköjään. Tällä kertaa pussiin kertyi "vain" 260g, entisen yli 300g:n sijasta. Toiseksi olen huomannut, että kauppakassit ovat kyllä halventuneet kummasti, kun ne eivät enää sisällä puolta kiloa karkkia/suklaata ja päivittäistä Pepsi Maxia.

En ole nyt kovinkaan toiveikas tämän viikon painonpudotuksesta. Ne suurimmat farkutkin kiristi eilen edelleen. Kunnon makkara purskahtaa vyötärönauhan yli, hyi! Onneksi tuli taas puhetta ensi kevään esiintymisestä. Se on kyllä hyvä kannustin painonpudotukseen. Onneksi siihen on vielä aikaakin. Yltiöpositiivisena tilasin kyllä H&M:n ensi kesän ennakkokuvastosta itselleni shortsit kokoa 40 (ja lyhyet!). Oli kyllä niin ihania vaatteita kuvasto täynnä. Juuri sellaisia, jotka päälläni olisin näyttänyt aivan tyrmäävän upealta 7 vuotta sitten ja 10 kiloa kevyempänä.